loading...
Fijnzinnig glaswerk

FijnzinnigGlaswerk1Traditionele Portugese glasblazers creëren al anderhalve eeuw de meest indrukwekkende creaties. Het prachtige delicate glaswerk vindt zijn vorm in handgemaakte mallen, waarna de rand nauwkeurig met de hand wordt afgesneden en gepolijst. Dit traditionele proces maakt dat ieder glas uniek en net een beetje anders is.

Voor deze collectie zijn unieke kleuren ontwikkeld, geschikt voor zowel zomer als winter en geïnspireerd op de kleuren van Rembrandt. De glazen zijn perfect voor koffie, espresso, kruidenthee, water en wijn. Naast verschillende modellen glazen bestaat de collectie onder meer uit karaffen, borden en kandelaars. Het hoeft een feestelijke tafel dus aan niks te ontbreken!

Gebruik: Was het glaswerk met de hand of in de vaatwasser (zorg hierbij dat de glazen niet te dicht op elkaar staan). De kleur is niet op het glas geverfd, maar is vermengd met het glas, de glazen kunnen hun kleur dus niet verliezen. Gebruik de glazen niet voor vloeistoffen heter dan 80 °C.

Dit zijn duurzame producten die afkomstig zijn uit Portugal.

FijnzinnigGlaswerk2.fw

Marco Polo Glas

MarcoPoloGlas1bHet Marco Polo glas volgt de route van de beroemde ontdekkingsreiziger.


Het Italiaanse ontwerp reist naar het verre oosten waar in Chinese ateliers het warme vloeibare glas met de mond in handgemaakte mallen wordt geblazen en vervolgens wordt gevormd tot stevige kleurrijke glazen en kommetjes. Dus geen massa productie uit China maar prachtige handgemaakte producten. Het glas wordt gekenmerkt door de levendige ‘bubbeltjes’ en een stevig ontwerp.


Marco Polo glas is verkrijgbaar in 3 kleuren: helder, ijsblauw en groen. Met de verschillende kleuren, creëer je eindeloos nieuwe inspirerende collecties.


Dit is een duurzaam product.

MarcoPoloGlas2.fw

facebook bezoek ons

instagram bezoek ons